De Samenwerking

N.V. Brotherhood Security en RE/MAX werken samen om veilig wonen in Suriname te stimuleren. Wekelijks vinden er in ons land tal van inbraken plaats, met grote fysieke en emotionele schade als gevolg. Een veilige samenleving, daar is niet alleen de overheid verantwoordelijk voor. We dragen allemaal een steentje bij. Veiligheid begint bij het leven in een veilige omgeving, je thuisbasis. Zorgeloos en veilig wonen in je eigen huis; dat willen we voor alle Surinamers.

Veilig wonen
stimuleren.

N.V. Brotherhood security

Het is de missie van N.V. Brotherhood Security Security om zorgen rondom de beveiliging van onder meer woningen weg te nemen. Als één van de grootste beveiligingsbedrijven in Suriname heeft het bedrijf de afgelopen 15 jaar diepgaande beveiliging expertise opgedaan en staat zij vooraan in het adviseren van zowel de particuliere als de zakelijke markt.

naar website brotherhood security
re/max

Als grootste en meest bekende makelaar van Suriname, heeft RE/MAX honderden woningen in de verhuur en verkoop staan. Het bedrijf hecht daardoor ook veel waarde aan het bieden van een veilige woonomgeving voor haar klanten. Makelaars en medewerkers van RE/MAX weten door hun jarenlange ervaring klanten dan ook te adviseren over verhuur en verkoop in de breedste zin van het woord.

Meer informatie over RE/MAX?
Ga direct naar de website.

Copyright 2022 Veilig Wonen
Design and Development by Namidi N.V.